SUP46 Nya VD

Schackspelande göteborgare ny VD för SUP46

Samir El-Sabini, som länge varit aktiv inom startupcommunityt både som grundare och investerare, blir ny VD för startuphubben SUP46. Han ersätter Daniel Sonesson, som i augusti 2017 tog över efter Jessica Stark.

El-Sabini har medgrundat Göteborgsbaserade startupen Adclouds (tidigare Perfectbanner) där han tidigare var VD och idag är styrelseordförande. Han har även investerat i, samt är ledamot för, Trader Sverige AB. El-Sabini har även erfarenhet från storbolag och kommer närmast från Arla Foods. Han har varit ordförande för Sveriges Elevkårer och har av Veckans Affärer utnämnts till Supertalang. El-Sabini har även prisats av Marknadsföreningen i Göteborg, vunnit Business Law Challenge och var som ung en lovande schacktalang.

– Först vill jag rikta ett stort tack till Daniel Sonesson för hans hårda arbete och allt han bidragit med till SUP46, säger Sebastian Fuchs, medgrundare och styrelseordförande för SUP46. Jag är otroligt glad över att kunna presentera Samir, som nu tar över rodret. Hans bakgrund och personlighet stämmer väldigt väl överens med det som SUP46 står för och jag ser fram emot att se hur han kommer fortsätta utveckla företaget.

– Jag är otroligt glad över att återvända till startupvärlden, det är här mitt hjärta finns. Innovation och tillväxt är två saker jag brinner starkt för så jag känner mig redan hemma på SUP46. Den närmaste tiden kommer allt fokus ligga på att lära känna teamet, företaget som sådant och självklart alla medlemmar och partners som är del av det här fantastiska communityt, säger Samir El-Sabini, ny VD för SUP46.

El-Sabini tillträder som VD för SUP46 med start 22 oktober.

För mer information vänligen kontakta

Sebastian Fuchs, styrelseordförande, ägare och medgrundare av SUP46, 0703802603

 

 

Top