Fler och bättre innovationer med kundens hjälp

En av de viktigaste framgångsfaktorerna i digitalisering är att involvera slutkunder och användare i produktutvecklingen. Det kan innebära allt från att bara göra det enkelt för kunden att ge förändringsförslag, till att man på ett mer systematiskt sätt lär känna kunden och låter denne vara en ordinarie del av utvecklingsprocessen.

Nu bjuder vi in dig till en frukostföreläsning där du får träffa två av de mest erfarna och framgångsrika personerna i Sverige när det handlar om kunddriven produktutveckling. De vet hurarbetet går till och vilka fallgropar du ska se upp med. Du kommer att få en mängd tips, insikter och framförallt –exempel hur kunddriven utveckling går till i praktiken.

Boka din plats nu för en möjlighet att ta del av kunskap och inspiration som hjälper dig att öppna upp en guldgruva av innovationer!

Föreläsarna

Caroline Sjöblom, produktchef på Arbetsförmedlingens avdelning för digitala tjänster, berättar om deras digitala transformation och hur de tagit fram flera hyllade digitala tjänster med hjälp av ett kunddrivet och agilt arbetssätt. En inspirerande resa från tidskrävande och tungrodda processer – till en modern och snabb innovationsmodell som tar Arbetsförmedlingen in i framtiden.

Daniel Eriksson, Senior Tjänstedesigner på Daresay, berättar om kunddriven produktutveckling och fördelarna med att involvera slutkunder och användare i innovationsarbetet. Daniel har femton års erfarenhet av tjänstedesign inom allt från bank- och finansbranschen, till sjukvården och myndigheter. Han vet hur du går tillväga för att ta reda på vad som funkar när och varför, utifrån kund och användarperspektivet. Under denna frukost delar Daniel med sig av hur du med hjälp av rätt kundinsikter ökar ditt företags besluts-, innovations-och genomförandekraft i din affärs- och produktutveckling.

Var och när

På SUP46 (Start-Up People of Sweden), Regeringsgatan 65, plan 3 i Stockholm den 26 april. Seminariet är gratis och varar i cirka en timme med start klockan 8.30. Från 8.00 bjuder vi på en god frukost. Antalet platser är begränsat, så anmäl dig så snart som möjligt.

Välkommen!

Sign up here

Top